Schilderen

Schilderen in het weiland

Als boerendochter heb ik mijn jeugd doorgebracht op een boerderij in de Wieringermeerpolder. Hier is mijn liefde voor de natuur ontstaan en gegroeid. Al in mijn kinderjaren werd duidelijk dat tekenen en schilderen mijn voorkeur hadden. Ik was er altijd mee bezig.

Later in het onderwijs voor kleuters kon ik mij hier helemaal in uit leven.
Nu, hier op onze camping, ga ik graag met onze gasten met ezel ,verf , penselen en doek het weiland in om dan te genieten van het buiten zijn, maar vooral van het schilderen.

De onderwerpen voor de schilderwerken halen we dicht bij huis.
Een geliefd huisdier, een kerktorentje uit de buurt, een kip uit het kippenhok maar ook het Friese landschap kan centraal staan. Dit alles kan een bron van inspiratie zijn.

Ieder bepaalt zelf waaraan zij werken, ik geef advies en tips. Zo laat iedereen vol energie en inspiratie zijn of haar creatieve kant zien. Schilderen betekend voor mij: de gedachten en zorgen even opzij zetten en het leven wat meer kleur geven. Maar in de groep staat ook de gezelligheid voorop. Het is ingespannen ontspannend bezig zijn. Bij minder mooi weer en ‘s avonds schilderen we onder de veranda of binnen.

Altijd is het weer mooi om te zien en te ervaren hoe dan met wat durf, fantasie en kleur iets moois en unieks te creƫren is. Mijn motto is: Creativiteit is geloven in je eigen kunnen!

Kortom, een bijzonder verblijf midden in de natuur.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen en wenst u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!