Boerencamping

Een prachtige boerencamping dichtbij Bolsward

Onze camping ligt bij ons voormalig melkveebedrijf  aan de Elfstedenroute vlakbij het centrum van Bolsward .Onze zoon houdt hier  paarden, wij houden wat schapen en er scharrelen wat kippen rond. De natuur biedt ons gratis de rest. Zon, regen, wind, we kunnen niet zonder.

Al  het moois dat de natuur ons te bieden heeft, de rust en de ruimte om ons heen willen we graag met u delen.  U kunt op de camping deelnemen aan verschillende activiteiten,  een spelletje Jeu de Boules , samen genieten van een kopje koffie of thee, een barbecue of kampvuur  en er is een   bibliotheekkast in onze “huiskamer”.  Ook staat er een biljart. Voor de jeugd zijn er skelters, er is een trampoline en zijn er genoeg binnenspelletjes.

Onze camping is klein en rustig met ruime standplaatsen, stroom en water op het terrein en wij beschikken over goed en netjes sanitair.  Op onze camping worden partytenten niet toegestaan.

Half-Hichtum een prima startpunt voor de Elfstedenroute,  maar er zijn ook diverse andere mooie en landelijke fietstochten in de omgeving. Wil je op vakantie en laat je je paard of pony liever niet thuis, dan hebben wij stallingsruimte met aparte boxen. In de ontvangstruimte liggen folders, gratis fietsroutes, gezelschapsspellen en kinderspeelgoed.
Kortom, op Half-Hichtum vindt u rust, ruimte en gezelligheid en hoef je je niet te vervelen.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie.

Er kan online geboekt worden via de button “Reserveer nu”.

Aankomst vanaf 15.00 uur.
Vertrek voor 12.00 uur.

U bent van harte welkom!

Tarieven

Tarieven per persoon per nacht:
Volwassenen SVR€ 6,00
Kinderen tot 12 jaar SVR€ 3,50
Logees SVR€ 6,00
Volwassenen€ 7,00
Kinderen tot 12 jaar€ 3,50
Logees€ 7,00
Tent / caravan / camper
bijzettent
€ 6,00
€ 4,00
Stroom 6 amp.€ 5,00
Nachten onbewoond
Tijdens Pinksterweek
€ 7,50
€ 10,00 .
Toeristenbelasting€ 1,25
Trekkershut€ 52,50 p.n.
Tweede auto of motor€ 2,00 p.n.
Vertrek na 12.00 uur (Alleen in overleg)€ 10,00