Boerencamping

Een prachtige boerencamping dichtbij Bolsward

De camping ligt bij het voormalig melkveebedrijf van de familie Bos, direct aan de Elfstedenroute en vlakbij het centrum van Bolsward. Er worden paarden en wat schapen gehouden. Ook Juul, het varken vind je op de boerderij. Er scharrelen kippen rond, die dagelijkse verse eitjes leggen (te koop bij de receptie). De natuur biedt ons gratis de rest: zon, regen en wind.

Op de camping kan je een spelletje Jeu de Boules spelen, samen genieten van een kopje koffie of thee, een barbecue of kampvuur  en is er genoeg “leesvoer” te vinden in de gezellige gezamenlijke ruimte. Ook staat er een biljart en vind je er een televisie. Bovendien kan er gebruik worden gemaakt van de magnetron en wasmachine (tegen betaling). Voor de kinderen zijn er skelters, visnetjes, een polsstok, trampoline en spelletjes.

Onze camping is klein en rustig met ruime standplaatsen, stroom en water op het terrein en wij beschikken over goed en netjes sanitair. Er is een overdekte fietsenstalling, met stroompunten voor
de e-bike. Op onze camping worden partytenten niet toegestaan.

Half-Hichtum een prima startpunt voor de Elfstedenroute,  maar er zijn ook diverse andere mooie en landelijke fietstochten in de omgeving. Wil je op vakantie en laat je je paard of pony liever niet thuis, dan hebben wij stallingsruimte met aparte boxen. In de ontvangstruimte liggen folders, gratis fietsroutes, gezelschapsspellen en kinderspeelgoed.
Kortom, op Half-Hichtum vind je rust, ruimte en gezelligheid en hoef je je niet te vervelen.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie.

Er kan online geboekt worden via de button “Reserveer nu”.

Aankomst vanaf 15.00 uur.
Vertrek voor 12.00 uur.

Van harte welkom!

Tarieven

Tarieven per persoon per nacht:
Volwassenen SVR€ 6,00
Kinderen tot 12 jaar SVR€ 3,50
Logees SVR€ 6,00
Volwassenen€ 7,00
Kinderen tot 12 jaar€ 3,50
Logees€ 7,00
Tent / caravan / camper
bijzettent
€ 6,00
€ 4,00
Stroom 6 amp.€ 5,00
Nachten onbewoond
Tijdens Pinksterweek
€ 7,50
€ 10,00 .
Toeristenbelasting€ 1,25
Trekkershut€ 52,50 p.n.
Tweede auto of motor€ 2,00 p.n.
Vertrek na 12.00 uur (Alleen in overleg)€ 10,00